men gud asså vilken tur!

hej på er!
jobbar som en slav den här veckan så jag hinner inte va  i sajjbergspejs och underhålla er med små anekdoter.
Desutom passar jag ju Guggus palats när hon är i FInland där hon tydligen va jagad av ryska maffian eller nåt. Hon skrev så konstigt i sitt sms. fattade inte hälften. Men hon komer nog hem snart..hoppas jag!!

men hörrni kolla här va! min favvoaffär har just blitt ännu bättre!
http://www.smalandairport.se/website1/sd_page/36/1/index.php?item=art_art-s1/204&group=art_art_grp-s1/1

måste no genast planera en resa till stan. Ska höra om Sanna vill hänga på å köpa lite bra-å-ha-saker imorgon!

puss o kram på er

aldri får man va redit gla...

TROR NI INTE ATT MUMINDALEN HAR STÄNGT??? hur fan kan man lotta ut en resa till ett ställe som har stängt?? gud sur jag är asså. fan fan fan rent ut sagt.
ok man fick bestäma själv när man villeåka och vi blev ju sugna direkt. inte fan kollade vi att det var stängt i den jävla mumindalen? ärligt. gud så dumt. Nu skiter jag i å åka. Vad ska jag och ungarna och gubben göra i Åbo?? utan mumintrollena??ungarna kommer ju ledas ihjäl och vi hinner inte fixa barnvakt och tja vi lovade ju dom en resa. Så nu åker nog Guggs och johnny själva och jag och min familj drar iväg på lite närmre äventyr. Typ simhallen? äh jag vet inte. blev helt deppig.
jag som lärt mig finska ord och allt.

gud så dumt.

MEN nu är det Panduro som gäller. Måste fasen skynda mig nu.

Bad karma good karma

Hellouu i stugorna!
Jaha inga gardiner fick man idag...elaka svägerskan som åker iväg utan att säja till. Fy asså. Hon surar väl änn för att jag fick svärmos gardiner. dom som Guggs gått å sucktat efter i flera månader.
HUR som helst. Skit i gardinerna. VI HAR VUNNET EN RESA!!! helt galet. Vi som alri vinner nåt!! Jag, Guggs, Rogga o Johnny va med i en utlottning genom gubbarnas jobb. Man kkunde vinna en resa till Turkiet! och så vann vi!
men fan, det va ju inte turkiet. Det va till Åbo. TURKU heter det på finska och ja på nåt sätt blev dt missupfattat eller så. Jag är inte jättebra på geografi så va fasen...turku turkiet vad vet jag.
Efter att ha blivit nåt snopna när vi fattade att vi inte skulle på solsemester (jag hann till å med in på Elllos o beställa en ny bikini..) så förstod vi att ongarna kommer ble skitglada! vi ska nämligen till MUMINDALEN!!!

http://www.muumimaailma.fi/ruotsi/

4 dar med hotell å allt betalt. Och vi åker faktiskt redan på månda!

nån som kan nån finska? här måste läsas på.

Guuuuuggu!! starta googgle för här ska letas fackta!

solen skiner himmelen är blå va det är skönt å gå i skogen då

trallalaa vilken härlig dag! vilken härlig HELG det va! och inget bloggande ble det i helgen för datorn var helt konstig. Jag svär att guggu hade pillat med nåt. HOn sa hon skulle "snabba upp linan" men inte fanken kan hon sånt? haha men nu är  jag tillbaks i sajberspejjs igen. vi misstänker ävne att grannen har tjuvkopplat sig på vår lina. Men nu är vi skyddade som två militärer i en bunker.
har jobbat som en slav måndag och fram till kl 12 idag. Nu är jag ledig till onsdag kväll då ska jag jobba ett par timmar igen. En får ente slita ut sej vettu! hahaha
vad har hänt i Caritas liv? oh inte möe som vi säger här. Men det har ju varit skönt å bra på alla sätt å vis ändå.
Vanlit fredagsmys och bus och Guggu och compani och sen på lördan var vi iväg hela familjen å handlade lite nyttigheter oh skor te ungarna och sånt.

Nu tänkte jag att vi skulle göra nåt skojjigt. Kan bara inte komma på vad. Kom med förslag på rolia saker vi kan göra här!

TJO!!!


stressa hit och stressa dit

asså jag blir ju inte stressad egenligen men ibland så blir det ba fö mycket och man ska hinna allt. Denna veckan har jag jobbat och jobbat och knappt vatt ledig nåt...

Har inte tid å skriva nu heller men jag ba måååste visa nåt som jag hoppas funkar!!!
http://www.aftonbladet.se/nojesliv/klick/article1047086.ab

TÄNK vicken dröm om det funkar?
Hopppas aftonbladet uppdaterar sen och talar om ifall det funkade.

Nu ska jag ladda inför kvällens Idol och inför helgens bus och myzzzzz

KRAMIZZZ på er alla!

tips

ett tips i all hast. Guggs ochmin favvo postorder affär (näst efer jotex då)

http://www.sparkop.se/

grymt roliga och bra och fina saker.

just nu diggar jag julpyntet

gud nu måste jag bara ha en cigg

TJO!

Älgar, äpplen o kaffe

tjo på er alla i stugorna! Carita is back again
höll på å dö i morse när jag körde min hemtjänstrunda i stugorna här. rätt va det va så brakade det ut en stor jädrans älg på vägen .Heregud asså dom är stora som hus minst och dom är inte ett dugg bruna. Den hrä var helt samma färg som oljegruset jag kröde på. Men som tur är så har man ju tränat en hel del på folkracebanan så är det nåt jag kan så är det å reagera. bromsade och styrde undan och älgen promenixade iväg. men hjärtat slår ju nässtan sönder i kroppen på en. fick stanna och panikröka 3 ciggisar på raken och djupandas lite.

Jaha förutom det så är det rätt lugnt å skönt. ELler nja. det är händer ju mycket faktikst. Ramona är tillbaka och tjorven sköter sig (har skött sig en dag åtminsteon) och nu ska vi se vad guggus läskiga chef säger om hennes jobb och om försäkringskassan flippar eller vad...sanna skulle göra va hon kunde tror jag.

nä nu måste jag ha en stor kopp kaffe o ett par ciggisar.

Tjo så länge!


Å så var det måndag

håh hå jaja så var det måndag och jag har precis slutat jobba (för er som undrar och inte har fattat så jobbar jag inom vården, mest hemtjänsten) och ska nu rusa över till Guggu för att fika lite. TYdligen hade Guggu varit med om nån smärre arbetsplatsolycka idag (hon skrek nåt om snöblindhet i telefonen..fattade inte nåt) och jag lovade hjälpa henne lite å kolla ögonen på henne och sköllja dom med lite lösning.

Måste ju berätta att maskeraden som stephanie var på i helgen var såå lyckad. HOn hade jätterolit och alla barnen va så roligt utklädda. och ja det gick bra att va snigel fasstän hon inte hade nåt snigelslem att kleta med hahaha
jädra roliga unge hon har helt snöat in på sniglar asså. Sniglar, rosa saker, sjunga och pyssel (arv från mor hahha?)

vi hörs sen. dags att eftermiddagsskvallra hos svägerskan

TJO!

Kärleksmässa och lite annat

Oh la la love is in the air här!

Gårdagen var ju lite turbulent. det verkar ju som att livet här alltid är det och ja det stämmer nog!
efter att ha försökt frita Tjorven och blivit överraskade av Ramona så sprang vi till Kärleksmässan. Tjorven var ju yster som en kalv på sommarbete efter att ha fått komma ut från sjukan.
Jag tar det från början puh:

Vi (jag, guggu, tjorven, ramona (helt oväntat),Rogga, johnny o cherise)hade hört att dom 100 förseta till mässan skulle få en Kärlekspåse och det ville vi ju ha.Presenter är skitkul och gratis ä gott. Så vi sprang som galningar dit för att vara där prick 18. Vi hann inte redit men vi va nog där senast 10 över ohc det va redan skitmycket folk där! men in kom vi och kärlekspåsar fick vi! dom innehöll bla:
ett hjärta i betong
gelehjärtan
en penna
ett hjärta på en pinne (som pennan var tejpad på)
lite reklam
en liten grej med en kondom och en liten korv glidmedel i (bra å ha asså)
nyckelring

bra saker och jag snodde allas gelehjärtan så jag kunde ge dom till barnen sen hehe. tjorven den galningen han fick tuggummi i sin påse sa han och tuggade så friskt tills vi insåg att det var kådisen han hade stoppat i gapet. ja herregud...Ramona fick slita ut den ur gapet på honom med tvång när han försöka börja blåsa bubblor .

såå kom vi in ochdet va trångt å varmt och en hel del goa grejer att köpa hehe och en hel del konst som va ganska så annorlunda. Rogga tyckte inte det va passande att jag vill köpa en stor svart hrm..snopp i lera och guld. den va lite dyr också. Men vi köpte lite andra rolia saker heeeh som jag inte tänker prata om här men den som bor nära oss lär väl höra sen hahahaha

efter en timma på mässan så var vi helt sönderknuffade och varma så då gick vi hem till oss allaihop och käkade tacos och skrattade o drack dängdricka o trocadero!

En perfekt lördagkväll asså

TJO på er!!

vojvoj

Tjo! så var det fredag igen! igår så var det ju hemmafixardag. Blev väl itne så mycket fixat. Kevin kom hem redan kl 9 från skolan. Hans fröken var sjuk eller nåt så han fick gå hem.  Det jobbiga mä det var väl att han fick skjuss hem av en viss Mjällchef (ni som läser guggs sida vet) för hans son går tydlien i Kevins klass..Ja det var väl sådär jättebra när Kevin märker att jag inte är hemma och drar med mjällchefen och hans son över till Guggus.han vet ju att är jag inte hemma så är jag där liksom. Mjällchefn var ju snäller o såg till att kevin kom hem. Men guggu blev nog lite paff när hennes chef står utanför dörren. hon som va så sjuk. Där stod hon och bakade kaka och sjöng högt till radion liksom. ja jävlar. Vi får se va som händer. Han sa inget till henne. Han kanske inte kände igen henne? vi hoppas som fan på det.

Huuur som helst sen så scrappade vi lite, eller det blev väl inte nåt med det för vi fnissade mest och rökte två paket cigg och skrattade åt kevin som åkte räcer nerför trappan på guggus katts gamla filt. tokunge
på kvällen sen så smaskade vi kladdmuffins och såg på den där nya "labyrint" på fyran. Men jag tycket den va sådär bra. Dessutom hann jag inte se så mycket för jag trixade med Stephanies dress som on ska ha på maskeraden hon ska på på lördag. Hon ska va utklädd till snigel å jag är ju inte jättebra på å sy men det går rätt bra. Det rolia är att Steff vill ha med sig en hink med tapetklister och klicka på golvet.."för mamma sniglar slemmar å det känns som tapetklister"...jag tror ju inte hennes kompis mamma blir så glad om hon går å dräller tapetklister på alla golvena va? eller på dom andra ongarna? hahah ja jävlar
Själva snigelskalet har jag gjort av en gammal soffkudde som jag sytt fast på ryggen på en tröja och sen har jag gjort liksom som spår i den så det ser rätt skaligt ut. känner mig nöjd. Guggu tyckte det så ut som en redi snigel!

Sen lite allvarligt. Tjorven har ätit silverlera och är på sjukan. Jag o guggs ska åka in te sjukan sen och hämta honom har vi lovat. Stackars tjorv. han vill ju bara ha silvertänder...

Ikväll blir det som vanlit idol, trocadero o dängdricka!

TJO!!!

Bingo! eller inte

Min tur är förbrukad. vann inget på bingon. Men gu va skoj det var ändå!
Tjorven vann jättefina luktljus och Guggs fick nåt tröstpris. Hur man nu kan ge en trisslott i tröstpris. Det kan ju bli värsta högvinsten juh!!

Idag har jag hemmafixardag. Vet inte riktigt vad jag ska göra än men det blir nog lite baka och städa och sen ska jag umgås med lille goe Kevin som kommer hem vi' lunch idag. Gullepojken

Nu ska jag börja med att kila över till gugs för en härlig frukosst!

TJO! så länge

BINGO!

Tjo! idag blir det bingo med det vanliga gänget. Jag är ledig idag och det är ju gött å hitta på nåt skoj då!

Jag och Guggu funderar på att satsa på linedancing (lindans som guggs trodde hahah). Vi har provat på ett par gånger nu och det är hur skoj som helst. jag gilalr ju cowbojhatt o boots redan så det är väl en bra början. Ska se om vi hittar nån lämplig kurs eller så som vi kan gå och en dag som passar så klart.

Hoppas hoppas hoppas jag vinner på bingon. V

vicken dag

Vicken dag.Datorn har vart helt konsti hela dagen. kanske beror på att Kevin spillt cola i tangettbordet? påverkar det datorn? kan liksom colan gå från tangentbordet ner in i datan? jag kan juinget om sån thär. det ska bara funka

sen kom steffi hem med en sjuk fågel..men fatta ås jävla äcklit. Rogga va inte hemma så jag fick akutringa på Johnny som fick komma  slå ihjäl fågeln.och under tiden han va här hade jag ju fullt schå med att uppehålla Steffi så hon inte såg hemskheterna. Den var ju helt halvdöd redan.så det va mest hummant för fågelen. Sen gick halva eftermiddagen åt till att sanera stephanie och hennes kläder. gud vet va fåglar har för äckel på sig. Löss å annat. Sen fick jag va snäll mamma och ha fin begravning för fåglen i trädgård. jag fick sjunga lite och steff och Kevin bad en bön och sen grävde vi ner pippin. Det va fint.

hoppas hinna skriva mer imorgon

TJING!


Helgen

Men asså vilken helg hahaha. Dängdricka, fyrmannawhisst, snack o prat och fika (gjort av Johnny)..ja herregud va roligt. Jag har typ dom bästa vännerna.
Igår va jag och gugs i skogen och jagade trattkantareller. Vi täntke det va bäst å ge sig ut nu innan älgjakten börjar. För sen är det ju rent livsfarligt att gå ut. häromåret så var jag ute och plockade trattisar under jakten. Jag hade röd toppluva och röd flisjacka. men ändå så tror jag jägarna sikta lite i smyg på mig. Jag väsnades jätte mycket och sjöng högt hela tiden för dom skulle höra mig och inte tro jag va en älg.Det var fasen läskigt  men som ni märker så klarade jag ju mig fint hahahaha.

satt å drömde över jotexkatalogen igår och funderade på hur jag ska pynnta till det här hemma framöver. Det lackar ju mot den berömmda julen.Det finns ju bara föör mycket snyggt...får slå mig ihop med svärmor och Guggs och beställa lite.

Vi hörs sen

Baj now!

Idol, Trocadero och gos

Hej då govänner!
nu sticker jag och familjen över till Guggs för lite fredagsmys.

I helgen blir det pyssel och mys med familjen. och nu är jag så trött att jag inte orkar skriva nå mer...

ha nu alla en sååå skön helg och MYZZZZ riktigt ordentlit!

jag VANN!!!

lilla jag som aldrig vinner något vann idag Guggus scraptävling! gud..va gla jag blir

logga in här så kan ni läsa under "vinnaren är utsedd"

http://guggu.blogg.se/


NU blire FEZZZT!!!

fridayyyyy todaayyyy

yezzz, äntlien fredag igen!
Gårdagskvällen gick till pyssel och grejs. Var över hos Guggs och scrappade lite och käkade lite

har skickat mitt bidrag till Guggs scrap tävling nu. men jag kunde inte låta bli att göra en liten bild till ära av min älskade husband (haha som Victoria Silvstet brukar säga)

Puss Rogga!
image2


Käääärlek

En säjer att vi på landet ä trångsynnta och sånt men det stäämmer inte för mig och mina vänner här. VI ska i allafall gå på detta nästa helg!

http://www.ravemala-bgf.com/

Det är inte snusk alls, det är om kärlek och fina saker. Dessutom kanske man kan hitta lite goa grejer där..höhö.
Så ni bybor som tycker detta ä snusk: sluta. Det är faktiskt fint.
Alla vill väl bli älskade och få lite kärlek?

Shåppahållic

Shit va det är skoj i ullared asså. Gekås måste vara mitt favoritställe nånsin. Man fattar hur myck etman behöver och saknr när man kommer dit. Vi hade tur och det var knappt ingen kö och efetr en kaffe på parkeringen (måste ha med fikakorg!) så stångade vi oss in. Tror vi tömde vagnarna två gånger minst..Guggu och jag är vilda på Gekås!!

Jag köpte:
Till Stephanie, min princessa
klänning (2 st )
kjol (mannschester)
kalasbyxor
2 par skor och vinterkänngor
2 jumprar
en täckjacka (rosa! gu så fin den var, med sån fluffig krage)
småbyxor (10-pack)

Kevin:
2 par jeans
1 par mannschesterbyxor
1 pyjamas
kallingar
2 par skor och känngor
1 overål
1 jacka
ett par tröjor
en skitfin tishirt med biltryck (pappas favvorit!)

Till mig:
småbyxor
sockar
en kjol
ett par tröjor
en skitsnygg kofta i lite slirvigt matereal
ett par skor

Till Rogga:
ett par bra skjorter
kallingar
sockar
2 par byxor (ett par finbyxor ett par hemmabyxor med såna bra fickor och fack)
en tjocktröja
annat:
flörtkulor
piprennsare
glitterlim
sax
papper
pennor
tårtpapper
folie (även tlll köket så klart)
julpapper
julsnöre
juletiketter
lite vykort
två ton tvättmedel haaaaha
mjukskölj
såpa
rengöringsmedel
en pläd
gardiner
lite dukar

ja herregu..nåt mer köpte jag säkert! haha sån jädra lyckad dag!! tänker inte säg hur mycket pengar jag gjorde av med....hhöhö

Now linking to the Tjorv

http://tjorvenkarlsson.blogg.se/

Allas vår favvotjorven är nu med i sajberspejjs.

Välkomenn Tjorven Karlsson!

Gårdagen

Snacka om att va spontan å immpulsiv va. Vaknade igår å kände bara att näeee idag vill jag till Ullared. Sagt å gjort!

Uppdatering följer!

Tjorven...

..är nu hittad. Vi sitter här och bloggar och dricker kaffe och tar en rök nu. Han hade lessnat på hemmet och vill hem till sitt. Sjuksystrana på hemmet lovade att han kunde få stanna med mig under eftermiddagen. Snart går vi över till Guggs. Tjorven är lite mindre trilsk när han får sitta däroch klappa katterna.

Puh. Vilken eftermiddag.


Rödluvan

LIksom rödluvan flänger jag som en barmhärtig samarit mellan mitt och Guggus. Hon är väl lite fräschare nu men inte nå vidare ändå! höhö fast det har kanske inte med trappolyckan att göra?? hahaha
Guggs, jag skämtar ju bara med dej!
Vi ska ta å pyssla lite i eftermiddag var å köpte lite nya grejer igår. det går ju åt lite saker nu när man börja fundera på julkorten och vi har kommit igång ordentlit med att göra fina LO's och sånt. Igår köpte jag:

glitterlim
mönstersaxar (två)
stämplar med tomtemotiv och julhälsningar
papper!!
och lite annat
så här ska pysslas!

KRAMIZZZ


Invalido

Ja heregud då var man personlig assistennt till den dära Guggu då va. hahah Guud så hon ser ut ohc haltar omkring där hemma! stackars liten. Ni ska se bakännen på henne hahaha...milde

jag får nog hålla mig hemomkring för att assistera stackarn den närmsta tiden.

Bäst jag kilar över med lite fika nu

Tripp trapp trull

Gomöra i stugorna, allas er favvo-Carita är här igen efter en händelserik helg
Fredagsmyset hos oss var väldans trevligt vi tittade på Idol och hejade på våra favoriter (jag gillarhon med det långa vita håret som sjöng elvis på utagningen och Guggs gillar Marie Piccasso för hon tycker hon är lik hon. Stephanie håller på Marie ocskå för hon gillar allt som Guggu gör)
det blev ju lite groggar till maten och även efter och det var ett himla skoj och härj i stugan! Sen blev det mindre roligt. Kevin åkta nerför trappen på sin madrass och lekte räserförare som han brukar men sen skulle Guggu prova och herrejajävvlar..hon glömde ju madrassen!! Jag trodde hon skulle bryta alla ben i kroppen. På vårdcentralen igår så sa dom att det nog va tur att hon hade druckit ordentlit med troccadero för hon var avslappnad i kroppen. Hahah manmåste skratta lite åt eländet.
Nu får jag nog kila över till henne och hjälpa invallidon. Tur man jobbar inom vården va?

Fast förutom detta så var det en skön helg på alal sätt!

KRAMIZZ på er


RSS 2.0