Hemma igen!

Ah så var man då hemma igen efter ett par dagar i härliga Tärnafjällen. Stenmarkfan som jag varit sen barnsben så tjatade jag på hela gänget i år så att det äntligen blev en resa till dit! Tyvärr inte ett spår av Stenis...inte heller Anja P syntes till.
Inga brutna ben, bara lite utsträckta ljumskar på mig när jag råkade glida lite i spagat när jag försökte stajlja lite hehe, sen var ju Tjorven i sitt esse som vanligt och drog iväg på nån skoter så det blev jordens pådrag...OVANLIGT att han tokar till det?! Sen vill han ha med sig en "katt" hem fastän jag sa att det nog var en liten lo. Men ville någon lyssna? och helt galet är det också att inga djur är vilda i tjorvens närvaro. Tror han skulle kunna gosa med en kobra....

Här kommer lite foton som min lilla Stephanie tagit! Håll till godo... hihi

image6
Här är tydligen fotspår från Tjorvens katt...

och här en bild av "gänget" i backen. Syns ju inte så bra men Steff stod typ en kilometer ifrån oss haha

image8


Nu måste jag fixa här hemma! Vi hörs!

Idag är ingen vanlig idag, idag är det...

....min födelsedag!!! Jävlar anåda men jag fyller faktiskt TRETTIOFEM! shit när blev jag så här gammal? Fast, jag har ju hunnit mä en del om man säger så ...!

image4

Har precis slutat jobba och nu ska jag gå över till Guggu och få mysa lite i det hemmaspa hon fixat åt mig!
Hon passar Kevin och sen ska vi hämat Steff i skolan och sen blir det lite hemmamys med familjen! Imorgon blir det MELODIFESTIVAL och födelsedagskalas i ett! Sååå jädra kul!

Puss o kram!!

RSS 2.0