Pyssel, jobb och julfeber!

Tjamors små kottar!
Då var Carita här igen! Fullt med deg under naglarna och mjölfläckar på kinderna! jag bakar! Som en galning! har idag gjort drygt 100 lussekatter och nu har jag börjat kavla pepparkaksdeg. Men jag blev helt yr av allt matos så nu har jag satt mig på verandan (VINKA DÅ GUGGU!) med den bärbara och skriver lite här ute. Vi har ju sånt sladdlöst internet. Vet inte hur det funkar alls men funkar gör det ju hahaha.
Hur som helst, jag har inte känt mig så bloggig den sista tiden så jag har mest donat hemma och jobbat massor faktiskt.
Nu börjar hemmet se redit julmysit ut. Nu har jag snösprayat lite på hallfönstren, bytt till fina julgardiner, dukar, ,löpare och sånt å så massor med ljus och en skitsnygg jirlang i taket i vardagsrummet. ja gud jag har massor med fint pynt och jag ÄLSKAR det!!! Jul jul jul!
I helgen ska vi göra julgodis och lite mer pyssel och faktiskt är nog dom flesta julklapparna klara. Eller, dom viktigaste är klara redan, nu ska jag bara köpa till lite småsaker och sånt kul. Och nej jag vill INTE ha paketet inslaget i affärn det är ju det mysigaste att göra själv! pyssel pyssel!
vi (jag och scrapgänget) har gjort rätt många julkort men jag får nog fasen köpa nåra färdiga också. jag lägger ner sån tid på alla kort att jag allri blir klar annars om jag ska göra alla själv.
nä jag måste väl återgå till peparkakorna nu och baka lite till! Guggu skulle visst komma över också! kom nu!!

Bjällerklang!

RSS 2.0